Mediala tjänster

 

Medial privatsittning

När du kommer på en privatsittning vill jag inte ha någon förhandsinformation om dig och ditt liv, ju mindre jag vet desto bättre. Som medium är jag en kanal för andevärlden och bjuder in den/de från andevärlden som har något att förmedla till dig. Det kan vara allt från en nära släkting till en avlägsen vän så var öppen för att vem som helst kan träda fram.

 

Jag ber anden identifiera sig, jag beskriver vad jag ser, hör och känner och förmedlar det budskap som anden ev har till dig. Jag kan inte påverka vem som ska komma och jag kan heller inte garantera att någon kommer, skulle jag mot förmodan inte får kontakt med någon så behöver du heller inte betala för sittningen.

 

Pris: 400:- för ca 45 min

Om- eller avbokning ska göras senast 24 tim före bokad tid, annaras debiteras du för tiden.

 

Kicka för att boka

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Seans

Under en Seans, eller Medial demonstration som det även kallas, bjuder jag in andevärlden att besöka oss.

Jag kan inte påverka vem som ska komma, så det är viktigt att du kommer med ett öppet sinne om att vem som helst kan dyka upp. Precis som vid en Privatsittning ber jag anden att beskriva sig för mig, jag förmedlar det jag ser, känner och hör för att du ska kunna känna igen och identifiera anden, när den person jag riktar mig till känner igen anden ber jag om det budskap som anden har. Under en seans är det många deltagare vilket

innebär att alla inte kan få budskap från andra sidan, det blir dessutom oftast inte lika personliga och privata budskap som det annars kan bli på en Privatsittning.

 

Antingen bokar du en plats till de förbestämda datum för Seans som du hittar under fliken Aktiviteter eller så

går det även bra, om ni är minst 8 personer, att boka en egen seans för dig och dina vänner.

Antingen kommer ni till mig på Harmonikällar'n eller så kommer jag till er, om du bor mer än 3 mil från

Kungsör tillkommer resekostnad på 20:-/mil.

 

Pris: vardagar = 120:-/pers, helgdag = 150:-/pers
Bokas per tel eller mail

Om- eller avbokning ska göras senast 24 tim före bokad tid, annaras debiteras du för tiden.

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Husrening/Platsundersökning

Vi omges hela tiden av energier, vissa personer känner av det tydligt medan andra inte märker något alls.

Du kan t.ex känna av energiminnen från de som tidigare levt på platsen där du bor, från personer som tidigare bott i ditt hus/lägenhet eller från en person som ägt en möbel eller ett föremål du har. Det kan vara s.k. jordbundna andar som behöver hjälp och det kan vara andar (nära och kära) som är i ljuset men som vill få kontakt och förmedla budskap till dig/er.

Det kan vara svårt att förstå vad det är man känner av, det kan t.ex vara att man upplever en tung känsla i ett rum, att man blir trött och tappar energi,  man ser skepnader/gestalter röra sig i bostaden, man upplever djud eller dofter som man inte kan förklara eller att saker "oförklarligt" försvinner eller flyttar på sig för att sedan komma tillrätta.

 

När jag gör en Husrening/Platsundersökning känner jag in energierna på platsen och i huset/lägenheten, jag hjälper ev jordbunda andar över till ljuset, kommunicera med ev nära o kära från andra sidan som pockar på uppmärksamhet och renar platsen på energiminnen för att skapa läkning, lugn och harmoni där du bor.

När du kontaktar mig för att boka en platsundersökning vill jag inte att du berättar vad du upplever eller känner, allt för att jag ska kunna arbeta så neutral som möjligt.

 

Pris 900:- för ca 1½-2 timmar.

Bor du mer än 3 mil bort tillkommer resekostnad på 20:-/mil.

Bokas per telefon el mail

Om- eller avbokning ska göras senast 24 tim före bokad tid, annaras debiteras du för tiden.

 

Harmonikällar´n

Besöksadress: Odengatan 4

Postadress: Källgatan 3

736 30 Kungsör

070-786 02 70

info@harmonikallarn.se