Regressionsterapi

 

Regressionsterapi

Regressionsterapi är en fantastisk behandlingsform för dig som vill göra ett djupare inre arbete med dig själv.

De flesta av oss har upplevelser som påverkar oss i livet, vi bär t.ex på sorg, ilska, bitterhet, svek eller trauma av olika slag. Det är lätt att stoppa ner de här känslorna i "ryggsäcken" utan att bearbeta dem och försöka glömma och gå vidare i livet, men när man inte bearbetar och på riktigt släpper det som hänt finns det kvar där och "gnager" inom oss och påverkar vårt liv på ett ibland negativt sätt.

 

Regressionsterapin kan hjälpa dig förstå dina utmaningar, rädslor och beteenden och hjälpa dig att släppa taget om det du inte behöver bära längre. Under behandlingen får du ligga bekvämt på behandlingsbänken.

Vi börjar med att känna in, gå igenom och bearbeta det som hänt i ditt nuvarande liv, för att sen gå vidare och känna in och bearbeta de tidigare liv som på något sätt påverkar dig idag.

 

Hur många behandlingstillfällen som behövs beror på hur gammal du är, vad du varit med om och hur du tidigare har bearbetat det. För att gå på regressionsterapi måste du först ha gått på minst 1 healingbehandling

hos mig för att jag ska kunna bedömma om du är redo för det här arbetet.

 

Pris: 1000:-, ca 1,5 tim per gång

Om- eller avbokning ska göras senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden

 

Klicka HÄR för att boka tid:

 

 

 

 


 

 

Harmonikällar´n

Besöksadress: Odengatan 4

Postadress: Källgatan 3

736 30 Kungsör

070-786 02 70

info@harmonikallarn.se