Eteriska oljor

Eteriska oljor


Jag brinner för naturlig hälsa och livsstil, och försöker alltid hitta en naturlig lösning på ett besvär eller en produkt jag vill använda. Därför har jag valt att arbeta med produkter från dōTERRA, ett företag som är världsledande i branschen och som erbjuder garanterat 100% rena eteriska oljor.

På mottagningen använder jag dem bl.a. när jag arbetar med AromaTouch- och HotStone behandlingar, ibland även i samband med Healing, Cachingsamtal, under en Hälsokonsultation, vid Meditationsstunder, eller när jag håller Föreläsningar om Naturlig hälsa & livsstil, där jag bl.a. berättar vad eteriska oljor är och hur man kan använda dem i sin vardag. Till exempel vid de vanliga vardagsåkommor vi drabbas av, som huvudvärk, feber, magbesvär, muskelvärk, träningsvärk, hudbesvär, sömnbesvär, stress, förkylningar, influensa osv.

Eteriska oljor är en ren naturprodukt som utvinns från olika växter och deras växtdelar, allt ifrån rötter, bark, grenar, blad, blommor, fruktdelar mm. De eteriska oljorna har olika egenskaper som vi människor kan ta del av för vår hälsa och välbefinnande. dōTERRA's unika kvalitet särskiljer sig från andra märken och deras Eteriska oljor är CPTG-certifierade, vilket betyder Certified Pure Tested Grade. Deras Eteriska oljor är de mest testade och renaste som finns på marknaden (det är tyvärr mycket mygel i branschen) och det känns tryggt för mig som terapeut att rekommendera dem till mina kunder.Är du nyfiken på Eteriska oljor? Välkommen att se min Minikurs om Eteriska oljor.
Klicka på bilden för att ladda ner kursen.Jag är Certifierad Essential oil Specialist och återförsäljare av dōTERRA's eteriska oljor,
kosttillskott och kropps-/hud-/hårvårds produkter. Jag arbetar även som utbildare och mentor för de som vill bli medlemskunder eller återförsäljare för dōTERRA.Du kan läsa mer på min andra hemsida "Naturlig hälsa& livsstil med Patricia Ahlin"


Du är även välkommen till min Facebook-grupp "Naturlig livsstil med Patricia", för att få

kontinuerlig information.Harmonikällar´n

Besöksadress: Odengatan 4

Postadress: Källgatan 3

736 30 Kungsör

070-786 02 70

info@harmonikallarn.se